Tuesday, October 15, 2024
HomeειδήσειςΑπίστευτο : Πέταξε σε γκρεμό κατσικάκι με δεμένα πόδια

Απίστευτο : Πέταξε σε γκρεμό κατσικάκι με δεμένα πόδια

Με την κατηγορία για κακοποίηση ζώου, ενός κατσικιού, συνελήφθη το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Αμανής, 32χρονος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλων, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Σταθμού Αμανής.

Σύμφωνα με καταγγελία, ο συλληφθείς πρώτες πρωινές ώρες την Παρασκευή (11-10-2024) προκάλεσε την πτώση αμνοεριφίου σε γκρεμό ύψους 5 μέτρων. Μάλιστα στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, βρέθηκε το αμνοερίφιο στη συγκεκριμένη τοποθεσία με δεμένα πόδια“, αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Σε βάρος του προαναφερόμενου δράστη επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλων Χίου.

Πηγή ertnews.gr

Για περισσότερες Ειδήσεις και όλα τα Αγροτικά Νέα επισκεφθείτε το e-Agrotis.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,296FansLike
1,333FollowersFollow

Recent Comments