Monday, October 14, 2024
HomeαγρότεςΠρόστιμο του ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες

Πρόστιμο του ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες

Χιλιάδες ευρώ οι «καμπάνες» που έπεσαν από τον Οργανισμό Πληρωμών

Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε δεκάδες αγρότες στο Δήμο Πάργας, οι οποίοι αναγκάζονται να επιστρέψουν και τις επιδοτήσεις που έλαβαν.

Σύμφωνα με τα όσα αναδείχθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο από τον επικεφαλής της παράταξης “Βήμα στο αύριο” Αχιλλέα Γκούμα, ο Δήμος Πάργας ξέχασε να δηλώσει στο Ε9 αγροτικές εκτάσεις που έχει μισθώσει με την διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού, με αποτέλεσμα ο ΟΠΕΚΕΠΕ να ζητά πίσω από τους αγρότες τις επιδοτήσεις που είχαν λάβει και να τους επιβάλει ανάλογα πρόστιμα.

Ο δήμαρχος Πάργας κ. Νίκος Ζαχαριάς επιβεβαίωσε το γεγονός αποδεχόμενος την ευθύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  οι παραγωγοί προσανατολίζονται στην κατάθεση αγωγών κατά του Δήμου Πάργας.

Πηγή: ertnews.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα από τον αγροτικό τομέα, επισκεφθείτε το e-agrotis.gr.

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,295FansLike
1,334FollowersFollow

Recent Comments