Thursday, September 19, 2024
HomeειδήσειςΒελβεντό: Η επόμενη ημέρα της χαλαζόπτωσης – Αυτοψίες στις πληγείσες καλλιέργειες (βίντεο)

Βελβεντό: Η επόμενη ημέρα της χαλαζόπτωσης – Αυτοψίες στις πληγείσες καλλιέργειες (βίντεο)

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή σε πολλές καλλιέργειες σε μεγάλες εκτάσεις στο Βελβεντό και στα δημοτικά διαμερίσματα Ιμέρων και Πλατανορρεύματος του δήμου Σερβίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα συνεργεία του παραρτήματος του ΕΛΓΑ στη Δυτική Μακεδονία, που σήμερα βρίσκονται στην περιοχή για τις πρώτες αυτοψίες, διαπιστώνουν τεράστιες καταστροφές, οι οποίες ξεπερνούν το 100% γιατί εκτός από την παραγωγή έχουν υποστεί ζημίες και τα ίδια τα δέντρα.

Μεγάλη καταστροφή έχουν υποστεί επίσης και οι καλλιέργειες ελιάς στα Ίμερα Κοζάνης, όπου βρέθηκε το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ.

Οι αυτοψίες γίνονται παρουσία των αντιπεριφεριαρχών Κοζάνης, Κωνσταντίνου Βύζα και Αγροτικής Ανάπτυξης, Πασχάλη Χαρούμενου και του βουλευτή Καζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Πηγή Ertnews.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποζημιώσεις και τις διαδικασίες καταγραφής ζημιών, επισκεφτείτε το e-agrotis.gr για πλήρη ενημέρωση και εξελίξεις στην αγροτική οικονομία.

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,149FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments