Sunday, September 29, 2024
HomeειδήσειςΑσυνείδητος πέταξε νεκρά πρόβατα κοντά σε μαντριά

Ασυνείδητος πέταξε νεκρά πρόβατα κοντά σε μαντριά

Σε μια περίοδο που επιστήμονες και κτηνοτρόφοι δίνουν καθημερινό σκληρό αγώνα για τη θωράκιση των κοπαδιών και για την εξαφάνιση της πανώλης των μηρυκαστικών από την περιοχή του Αμπελώνα που εκτρέφει ένα σημαντικό ποσοστό του ζωικού κεφαλαίου της χώρας, δυστυχώς δεν λείπουν κάποιοι ασυνείδητοι που προκαλούν τεράστια προβλήματα που εγκυμονούν κινδύνου ακόμη και για την εμφάνιση κρουσμάτων στην περιοχή.

Ένας τέτοιος ασυνείδητος, πέταξε πιθανότατα μέσα στη νύχτα 4 νεκρά πρόβατα κοντά σε μαντριά στην περιοχή Μπουζάκια, στα όρια Βρυοτόπου και πεδίου βολής, προκαλώντας συναγερμό στις υγειονομικές αρχές, στην αστυνομία και στους κτηνοτρόφους που καθημερινά ζουν με την αγωνία για την υγεία των ζώων τους.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία από κτηνοτρόφους που αντίκρισαν έντρομοι το αποτρόπαιο θέαμα το πρωί, με τους αστυνομικούς να έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου κτηνοτρόφου.

Την ίδια ώρα σε εγρήγορση είναι και οι κτηνίατροι και αναμένεται εντός της ημέρας η μεταφορά και καύση των νεκρών ζώων.

Πηγή: paidis.com

Για περισσότερες Ειδήσεις και όλα τα Αγροτικά Νέα επισκεφθείτε το e-Agrotis.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,193FansLike
1,306FollowersFollow

Recent Comments