Thursday, September 19, 2024
HomeειδήσειςΤο Ισχυρότερο Αγροτικό στον Κόσμο: Ford F-150 Raptor R με 710 Ίππους...

Το Ισχυρότερο Αγροτικό στον Κόσμο: Ford F-150 Raptor R με 710 Ίππους και Τιμή στα 110.000 Δολάρια

Το Ford F-150 Raptor R έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο των αγροτικών οχημάτων, με ισχύ που ξεπερνά αυτήν μιας Porsche ή ακόμα και μιας βασικής Lamborghini. Με έναν πανίσχυρο V8 κινητήρα 5,2 λίτρων και 710 ίππους, το Raptor R συνδυάζει απόλυτη ισχύ με τεχνολογία αιχμής, καθιστώντας το το πιο ισχυρό “αγροτικό” στον πλανήτη.

Η πιο εξτρεμιστική εκδοχή του δημοφιλέστερου pick – up στις Η.Π.Α κοστίζει 109.145 δολάρια και είναι πιο δυνατή από μια Porsche ή μια βασική Lamborghini.

To F-150 Raptor R είναι με διαφορά το ισχυρότερο «αγροτικό» στον κόσμο και κάτω από το καπό του έχει έναν V8 με χωρητικότητα στα 5,2 λίτρα. Με την βοήθεια ενός μεγάλου μηχανικού υπερσυμπιεστή από την Mustang Shelby GT500 η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 710 ίππους και η ροπή τα 868 Nm.

Όλα περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου με 10 σχέσεις. Ο οδηγός έχει στην διάθεσή του τέσσερα προφίλ κίνησης: τα Normal, Sport, Quiet και Baja. Εννοείται πως η ανάρτηση (με ράβδους Πανάρ και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ) και τα φρένα έχουν αναβαθμιστεί σε σχέση με το απλό Raptor.

Εξωτερικά το κορυφαίο Raptor R ξεχωρίζει από τις μεγάλες εισαγωγές του αέρα και γενικότερα από το εμφατικό παρουσιαστικό που φλερτάρει με τα όρια του tuning. Στο εσωτερικό υπάρχουν στάνταρ καθίσματα της Recaro με επένδυση από δέρμα και αλκαντάρα, ενώ χρησιμοποιείται και ανθρακόνημα με Raptor στιλ.

Πηγή – caroto.gr

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για περισσότερα νέα σχετικά με τα πιο ισχυρά αγροτικά οχήματα και άλλα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα, επισκεφτείτε το e-agrotis.gr και ανακαλύψτε πλούσιο περιεχόμενο που θα σας κρατήσει ενημερωμένους!


Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,142FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments