Sunday, September 29, 2024
Homeειδήσεις Έκλεψαν μηχανήματα από παλιό ελαιοτριβείο

 Έκλεψαν μηχανήματα από παλιό ελαιοτριβείο

Ενα παλιό ελαιοτριβείο που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εκτός λειτουργίας στα Δουνέικα, μπήκε στο στόχαστρο κυνηγών μετάλλων που βρήκαν εκεί άφθονο υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο ιδιοκτήτης του παλιού ελαιοτριβείου, εντόπισε την παραβίαση σε πόρτα του κτιρίου την περασμένη Πέμπτη, όπου οι δράστες πιθανότατα με λοστό κατάφεραν να παροαβιάσουν μεταλλική πόρτα για να μπουν μέσα και να αρχίσουν το πλιάτσικο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δράστες “σήκωσαν” 200 ανοξείδωτες λαμαρίνες, δέκα ηλεκτρικά μοτέρ, έναν σιδερένιο πάγκο και δύο ποδήλατα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως τα κλοπιμαία μεταπωλήθηκαν σε κάποιο έμπορο μετάλλων.

Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα πλιάτσικου σε εγκαταλελειμένα κτίρια που είχαν βιομηχανική ή βιοτεχνική χρήση, πληθαίνουν αφού για κάποιους κάθε είδους μέταλλα, σε μεγάλες ποσότητες πολλές φορές, αποτελούν μικρούς θησαυρούς για επιτήδειους που αναζητούν εύκολους τρόπους να κερδίσουν χρήματα…

Πηγή: ΗλείαLive

Για περισσότερες αγροτικές ειδήσεις και ενημερώσεις, επισκεφτείτε το e-agrotis.gr και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα!

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,194FansLike
1,306FollowersFollow

Recent Comments