Friday, September 20, 2024
HomeαγρότεςΑΣ Βόλου: Συμπληρωματική τιμή 0,03 ευρώ/κιλό στους παραγωγούς που παρέδωσαν κριθάρι εσοδείας...

ΑΣ Βόλου: Συμπληρωματική τιμή 0,03 ευρώ/κιλό στους παραγωγούς που παρέδωσαν κριθάρι εσοδείας 2024

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου ανακοινώνει ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να δοθεί συμπληρωματική τιμή 0,03 ευρώ/κιλό στους παραγωγούς που παρέδωσαν κριθάρι εσοδείας 2024 στον Συνεταιρισμό.

Ως γνωστόν, κατά την παράδοση του προϊόντος δόθηκε προκαταβολή 0,16 ευρώ/κιλό και ως εκ τούτου, η τελική τιμή αγοράς του κριθαριού εσοδείας 2024 διαμορφώνεται στα 0,19 ευρώ/κιλό. 

Οι παραγωγοί θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, για την εξόφληση από την Τρίτη 17/09/2024 προσκομίζοντας και τα σχετικά παραστατικά.

Επίσης, στην ίδια ως άνω συνεδρίαση αποφασίσθηκε η συγκέντρωση του καλαμποκιού εσοδείας 2024 στο σιλό του Αγίου Δημητρίου, καθώς και η χορήγηση προκαταβολής ύψους 0,20 ευρώ/κιλό. 

Οι παραγωγοί για την πληρωμή τους θα πρέπει να προσκομίσουν και τα σχετικά παραστατικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι παραγωγοί μπορούν να τηλεφωνούν και στο τηλέφωνο: 24210 95035.

Πηγή ypaithros.gr

Επισκεφθείτε το e-Agrotis.gr για περισσότερα Αγροτικά Νέα και ειδήσεις

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments