Thursday, September 19, 2024
HomeκαλλιέργειεςΤεράστιο Καρπούζι 30 Κιλών από Αγρότη στα Χανιά

Τεράστιο Καρπούζι 30 Κιλών από Αγρότη στα Χανιά

Αγρότης στα Χανιά κατάφερε να καλλιεργήσει ένα εντυπωσιακό καρπούζι που ζυγίζει σχεδόν 30 κιλά και έχει μήκος 60 εκατοστά. Το τεράστιο αυτό καρπούζι αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού και συζητήσεων, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της τοπικής γεωργίας και τις ικανότητες των αγροτών της περιοχής.

Το τεράστιο καρπούζι στα Χανιά είναι εντυπωσιακό. Ο καρπός που βγήκε για πώληση μαζί με άλλα, μικρότερα καρπούζια, ζύγιζε 28 κιλά και πλησίαζε σε μήκος τα 60 εκατοστά!

 Όπως είπε στο zarpanews.gr ο Παρασκευάς Χανταμπής, ο παραγωγός που έβγαλε το τεράστιο καρπούζι στο χωράφι του, δεν είναι η πρώτη φορά που του τυχαίνει κάτι τέτοιο.

Παλαιότερα είχε κόψει καρπούζι που έφτανε τα 33 κιλά. Αλλά και τα υπόλοιπα που είχε στην καρότσα, μικρά δεν τα έλεγες…

«Ασχολούμουν με την κτηνοτροφία μέχρι που παντρεύτηκα την κόρη του καρπουζά στο Ακρωτήρι. Έτσι τα έφερε η ζωή και τώρα κάνω αυτή τη δουλειά», είπε ακόμα ο Χανιώτης παραγωγός.

Δεν ξέρουμε αν το καρπούζι πωλήθηκε ολόκληρο ή σε κομμάτια.

Άλλωστε δεν είναι εύκολο ακόμα και για μια οικογένεια να φάει 28 κιλά καρπούζι.

Για περισσότερες αγροτικές ειδήσεις και εκπληκτικά επιτεύγματα των Ελλήνων αγροτών, επισκεφθείτε το e-agrotis.gr και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα στον αγροτικό τομέα.

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,142FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments