Tuesday, October 15, 2024
HomeκαλλιέργειεςΝέα Συμφωνία της Ένωσης Ορεστιάδας με Μύλους Σόγιας: 278 ευρώ ανά τόνο...

Νέα Συμφωνία της Ένωσης Ορεστιάδας με Μύλους Σόγιας: 278 ευρώ ανά τόνο για το σκληρό σιτάρι

Εχθές , Τετάρτη 2/10, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών Ορεστιάδας «Η ΕΝΩΣΗ» άνοιξε τις σφραγισμένες προσφορές για τα σιτάρια που έχει αποθηκευμένα στα σιλό, στο πλαίσιο ανοιχτού διαγωνισμού πώλησης. Συγκεκριμένα, διέθετε προς πώληση 35.000 τόνους (+/-10%) σιτάρι σκληρό και 2.500 τόνους (+/-10%) σιτάρι μαλακό εσοδείας 2024.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Δημητριακών Ορεστιάδας «Η Ένωση», Λάμπης Κουμπρίδης, μας μετέφερε ότι έκλεισαν μετά από πολύ αγώνα συμφωνία με τη Μύλοι Σόγιας Α.Ε. για το σκληρό σιτάρι προς 278 ευρώ τον τόνο και τελική τιμή παραγωγού 0,26 ευρώ/κιλό.

Επίσης, ο Συνεταιρισμός έκλεισε συμφωνία και με τη Νιτσιάκος Α.Ε. για το μαλακό σιτάρι προς 201 ευρώ ο τόνος, με την τελική τιμή παραγωγού να διαμορφώνεται στα 0,18 ευρώ/κιλό.

Να θυμίσουμε ότι προηγήθηκε ένας άγονος διαγωνισμός πώλησης σκληρού σίτου στις 17 Ιουλίου. Τότε, για το σκληρό η κατώτερη προσφορά ήταν 230 ευρώ ο τόνος και η ανώτερη στα 265 ευρώ και για το μαλακό η κατώτερη ήταν 162 ευρώ ο τόνος και η ανώτερη στα 175 ευρώ.

Πηγή ypaithros.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα για τον αγροτικό τομέα και τις τιμές παραγωγών στο e-agrotis.gr.

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,296FansLike
1,333FollowersFollow

Recent Comments