Monday, October 14, 2024
HomeδιάφοραΈρχεται η 12η γιορτή της ελιάς και του ελαιόλαδου στο Κρανίδι της...

Έρχεται η 12η γιορτή της ελιάς και του ελαιόλαδου στο Κρανίδι της Ερμιονίδας

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου, στο Κρανίδι θα πραγματοποιηθεί η 12η εορτή ελιάς και ελαιόλαδου.

Το Σάββατο, 12 του μήνα, στο προαύλιο του 1ου δημοτικού σχολείου Κρανιδίου, από τις 4.30 το απόγευμα μέχρι και τις 8.30 θα θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων: παιχνίδια, χαιρετισμοί, ημερίδα για την ελιά και το λάδι, βράβευση του γηραιότερου Κρανιδιώτη ελαιοπαραγωγού, μουσική, χορός και τραγούδια.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, θα γίνει έκθεση στην πλατεία Κύπρου, με γαστρονομία, μαγειρική και τοπικές γεύσεις. Στις 2 το μεσημέρι θα ακολουθήσει γλέντι με δημοτικά τραγούδια.

Διοργανωτής των εκδηλώσεων είναι ο Δήμος Ερμιονίδας, με την υποστήριξη της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου, του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα από τον αγροτικό τομέα, επισκεφθείτε το e-agrotis.gr.

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,295FansLike
1,334FollowersFollow

Recent Comments