Sunday, September 29, 2024
HomeμελισσοκομίαΓίνε μελισσοκόμος για μια ήμερα !!!!

Γίνε μελισσοκόμος για μια ήμερα !!!!

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το συναρπαστικό κόσμο της μελισσοκομίας; Σας προσκαλούμε στο μοναδικό σεμινάριο “Γίνε Μελισσοκόμος για Μία Μέρα” που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο στις 2 Νοεμβρίου 2024, από τις 9:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. στο Anel Honey Park.

👨‍🏫 Εισηγητής θα είναι ο Αλέξανδρος Παπαχριστοφόρου, Επίκουρος Καθηγητής Εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας, που θα μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις και την εμπειρία του.

📋 Θεματικές ενότητες:

Επιθεώρηση & Γνωριμία με τους κατοίκους της κυψέλης 🐝
Βασικοί Μελισσοκομικοί Χειρισμοί 🛠️
Χρήση και Παρουσίαση Μελισσοκομικού Εξοπλισμού 🧰
Παραγωγή Μελισσοκομικών Προϊόντων 🍯

🔔Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και να ζήσετε μια εμπειρία που θα σας φέρει πιο κοντά στη φύση και στον κόσμο των μελισσών!

📆 Κλείστε τη θέση σας τώρα!

📞 Για πληροφορίες καλέστε στο 2392 072786 ή επισκεφθείτε το www.honeypark.gr.

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,193FansLike
1,306FollowersFollow

Recent Comments