Sunday, September 29, 2024
HomeειδήσειςΓιγάντιες κολοκύθες βάρους 250 κιλών στην Κίνα (βίντεο)

Γιγάντιες κολοκύθες βάρους 250 κιλών στην Κίνα (βίντεο)

Γιγάντιες κολοκύθες και χρυσά στάχυα ρυζιού σχημάτισαν ένα όμορφο φθινοπωρινό σκηνικό στο αγροτικό εκθεσιακό πάρκο Tianfu της Κίνας, που βρίσκεται στο Τσενγκντού της επαρχίας Σιτσουάν.

Οι τεράστιες κολοκύθες στο Tianfu Agricultural Expo Park μπορούν να φτάσουν σε βάρος πάνω από 250 κιλά, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Οι κολοκύθες μπορούν να καλλιεργηθούν ως διακοσμητικό φυτό ή για ζωοτροφή βοοειδών.Unmute

Πηγή: Ertnews.gr

Για περισσότερες αγροτικές ειδήσεις και ενημερώσεις, επισκεφτείτε το e-agrotis.gr και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα!

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,194FansLike
1,306FollowersFollow

Recent Comments