Friday, September 20, 2024
HomeειδήσειςΔυο νέοι διαγωνισμοί πώλησης ελαιολάδου

Δυο νέοι διαγωνισμοί πώλησης ελαιολάδου

Κινητικότητα επικρατεί στην αγορά του ελαιολάδου, η οποία αφορά εγχώριους αλλά και ξένους αγοραστές.

Στην Κρήτη είναι σε εξέλιξη δυο διαγωνισμοί πώλησης.

Ο πρώτος αφορά τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Μαλλών Ιεράπετρας, ο οποίος ακολουθώντας τις ορθές πρακτικές για τη διάθεση ελαιολάδου, έχει προκηρύξει πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την πώληση:

α. 5 τόνων ελαιολάδου εσοδείας 2023-2024 με οξύτητα 0,29 και

β. 10 τόνων ελαιολάδου εσοδείας 2023-2024 οξύτητας 1,0

Η κατάθεση προσφορών είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Agronewsbomb και ίσως εντός δυο ημερών να υπάρξει και αποτέλεσμα είτε να κηρυχθεί άγονος.

Διαγωνισμός στη Ζάκρο

Εκτός αυτού, όμως ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Ζάκρου, προκήρυξε επίσης διαγωνισμό για την πώληση έξτρα παρθένου ελαιολάδου ΠΟΠ Σητείας Λασιθίου.

Μιλάμε για μια ποσότητα 75 τόνων, οξύτητας 0,5, Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν προσφορές ως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, όπως μάθαμε.

Newsroom Agronewsbomb

Πηγή Agronewsbomb

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,150FansLike
1,289FollowersFollow

Recent Comments