Monday, September 16, 2024
HomeαγρότεςΑπό την Τράπεζα στην Αγελαδοτροφία: Πώς η Επαγγελματική Στροφή Έφερε Περισσότερα Κέρδη

Από την Τράπεζα στην Αγελαδοτροφία: Πώς η Επαγγελματική Στροφή Έφερε Περισσότερα Κέρδη

Η αλλαγή καριέρας από τον τραπεζικό τομέα στην αγελαδοτροφία μπορεί να ακούγεται τολμηρή, αλλά για τον νεαρό επιχειρηματία που αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του για τη γεωργία, αποδείχθηκε εξαιρετικά κερδοφόρα.

Ανακάλυψε πώς η αγελαδοτροφία του επέτρεψε να κερδίζει περισσότερα χρήματα από την προηγούμενη δουλειά του στην τράπεζα, και πώς η απόφαση αυτή του άλλαξε τη ζωή.

Η ζωή ενός κτηνοτρόφου ή ενός αγρότη είναι συχνά πολύ δύσκολη, αλλά η ικανοποίηση που φέρνει είναι ανάλογη.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, ο Adrian Costin, πρώην υπάλληλος δανείων σε μια εμπορική τράπεζα στη Ρουμανία, επέλεξε να εγκαταλείψει τη δουλειά του και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην εκτροφή αγελάδων.

Παρόλο που το χωράφι είναι γεμάτο προκλήσεις, ο ίδιος λέει ότι δεν νιώθει ότι εργάζεται, γιατί του αρέσει αυτό που κάνει.

Επιπλέον, το οικονομικό κομμάτι τον τονώνει επίσης να μην επιστρέψει από εκεί που έφυγε.

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο αν το κάνεις για ευχαρίστηση. Είναι δύσκολο αν σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι, είτε από τη νοοτροπία των άλλων, είτε από τους γονείς σου, είτε από την κοινωνία γενικότερα. Είναι υποχρεωτικό να κάνεις αυτό που σου αρέσει και μετά έχεις και αποτελέσματα. (…) Μιλάω για μισθούς τραπεζών πριν από 25 χρόνια. Σίγουρα, σε σύγκριση με τη θέση που κατείχα τότε, σήμερα κερδίζω πολύ καλύτερα από την κτηνοτροφία παρά από τη δραστηριότητα ενός τραπεζίτη ή ενός υπαλλήλου», δήλωσε ο Adrian Costin, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Ovidiu Ghinea.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.facebook.com/ovidiughineaagrotv?ref=embed_video

Για περισσότερες ιστορίες επιτυχίας και αναλύσεις στον αγροτικό τομέα, επισκεφτείτε το e-agrotis.gr και ανακαλύψτε πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες στον αγροτικό κλάδο.

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,107FansLike
1,276FollowersFollow

Recent Comments