Monday, September 16, 2024
HomeειδήσειςΠαράτησε τη δουλειά της και ξεκίνησε να πουλάει λουλούδια. Τώρα βγάζει 16.000...

Παράτησε τη δουλειά της και ξεκίνησε να πουλάει λουλούδια. Τώρα βγάζει 16.000 δολάρια/μήνα.

Αφού αποφοίτησε από το Syracuse University το 2017 και πέρασε τρία χρόνια σε εταιρικές θέσεις εργασίας τόσο στη διαφήμιση όσο και στο μάρκετινγκ στη Νέα Υόρκη, η Vienna Hintze ήθελε μια αλλαγή.

Το 2020, η τότε 24χρονη ξεκίνησε κάτι δικό της. Δημιούργησε το δικό της digital marketing agency. Τον Σεπτέμβριο του 2022, μετακόμισε στο Λος Άντζελες ενώ διηύθυνε το πρακτορείο της από το διαμέρισμά της, αλλά και πάλι βρήκε τον εαυτό της να λαχταρά κάτι περισσότερο.

«Έχασα το ‘γιατί’ πίσω από αυτό που έκανα», αναφέρει στο CNBC. «Είχα μετακομίσει στο Λος Άντζελες και κάτι δεν δούλευε πια. Είχα αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου εκτός από το πρακτορείο μου».

Αυτό το ανήσυχο συναίσθημα οδήγησε σε μια συζήτηση με τον θεραπευτή της, ο οποίος τη συμβούλεψε να δημιουργήσει μια λίστα με αυτά που ήθελε από την ιδανική της δουλειά. Η Hintze απαρίθμησε ότι ήθελε να δουλεύει με τα χέρια της, να αλληλεπιδρά έξω με τους ανθρώπους και ότι θα ήθελε πολύ να έχει ένα παλιό φορτηγό.

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, της ήρθε η ιδέα να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση που θα στηρίζεται σε φορτηγά που θα πουλάνε λουλούδια. Και έδωσε το όνομα Main Street Flower Truck.

Τον Μάιο του 2024, η επιχείρηση της 29χρονης απέφερε περίπου 16.000 δολάρια μόνο αυτόν τον μήνα.

«Αν ζεις ευτυχισμένος σου, τα χρήματα θα ακολουθήσουν», λέει.

Αποφάσισε να ονομάσει την εταιρεία της από τον δρόμο όπου μεγάλωσε, Main Street. Αλλά πριν μπορέσει να προχωρήσει, έπρεπε να αποκτήσει ένα βασικό στοιχείο: Το όχημα.

Δεδομένου ότι εξακολουθούσε να διαχειρίζεται το πρακτορείο ψηφιακού μάρκετινγκ με πλήρη απασχόληση, είχε κοιτάξει και είχε κάνει test drive σε μερικά πιθανά φορτηγά. Τελικά, τυχαία, έπεσε πάνω στο τέλειο. Στην Ojai, μια μικρή πόλη στην κομητεία περίπου δύο ώρες έξω από το Λος Αντζελες. Ενα φωτεινό πράσινο φορτηγό με μια αναγραφή ότι είναι προς πώληση, στο παράθυρο του.

Τον Αύγουστο, η Hintze άρχισε να πουλά λουλούδια από το φορτηγό της, ενώ παράλληλα διοικούσε το πρακτορείο ψηφιακού μάρκετινγκ. Αλλά καθώς οι επιχειρήσεις άρχισαν να επιλέγουν το φορτηγό της με τα λουλούδια, η δουλειά της στο μάρκετινγκ έγινε πιο δύσκολη.

Ήξερε ότι έπρεπε να πάρει μια απόφαση: Θα έπρεπε να επικεντρωθεί στη λειτουργία του φορτηγού με τα λουλούδια full-time ή στο πρακτορείο μάρκετινγκ; Μέχρι τον Φεβρουάριο, έκανε την επιλογή να αφιερώσει όλο τον χρόνο και την ενέργειά της στην ανάπτυξη της επιχείρησής της με φορτηγά λουλουδιών. Και μάλλον έκανε καλά.

Η επιχείρησή φέρνει χρήματα με τρεις τρόπους, λέει η Hintze: Mέσω pop-up events, εταιρικών κρατήσεων και γυρισμάτων βίντεο.

Η Hintze σχεδιάζει να συνεχίσει να απολαμβάνει την ελευθερία και την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής που απέκτησε ξεκινώντας το Main Street Flower Truck.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να εξερευνώ τη δημιουργικότητα που έχω, η οποία απωθήθηκε για τόσο καιρό. Kαι να αναπτύξω πραγματικά μια ρουτίνα εδώ πέρα, που κρατά την ψυχική μου ηρεμία στην πρώτη γραμμή», λέει.

με πληροφορίες  CNBC (itspossible.gr)

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,107FansLike
1,276FollowersFollow

Recent Comments