Friday, September 20, 2024
HomeαγρότεςΟΣΔΕ 2024: Άνοιξε το Σύστημα για τα ΚΥΔ

ΟΣΔΕ 2024: Άνοιξε το Σύστημα για τα ΚΥΔ

Το σύστημα ΟΣΔΕ 2024 άνοιξε επίσημα για τα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ), επιτρέποντας στους αγρότες να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τις αγροτικές ενισχύσεις.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των γεωργικών ενισχύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέσω του ΟΣΔΕ, οι αγρότες μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους και να λάβουν τις οικονομικές ενισχύσεις που δικαιούνται.

Η υποβολή αιτήσεων μέσω του ΟΣΔΕ 2024 περιλαμβάνει μερικά βασικά βήματα.

Αρχικά, οι αγρότες πρέπει να εγγραφούν στο σύστημα και να δημιουργήσουν λογαριασμό.Στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τις καλλιέργειες και τις εκμεταλλεύσεις τους. Είναι σημαντικό να ελέγξουν προσεκτικά τις πληροφορίες και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους πριν από την καταληκτική ημερομηνία.

Η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024 (ΕΑΕ 2024) υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στον
ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω του gov.gr (http://gov.gr/)από τον ίδιο τον δικαιούχο ή από
εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του είτε:

Α) Μέσω σύνδεσης με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet
Β) Μέσω των Πιστοποιημένων Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ)

Θα ακολουθήσει άμεσα σχετική εγκύκλιος και εφαρμοστικές οδηγίες για την διαδικασία
υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2024

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments