Thursday, September 19, 2024
Homeβραβείο παγκόσμιος διαγωνισμός ποτώνΚρητική Βότκα: Παγκόσμια Αναγνώριση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Κρητική Βότκα: Παγκόσμια Αναγνώριση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Η Κρητική Βότκα Σαρώσει σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό: Μάθετε τα Μυστικά της Επιτυχίας

 

 Η Κρητική Βότκα Σαρώσει σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό: Μάθετε τα Μυστικά της Επιτυχίας

Στον παγκόσμιο διαγωνισμό IWSC που διεξήχθη στο Λονδίνο, συμμετείχε η Ελληνική Gold Forest Vodka, όπου απέσπασε 91 βαθμούς στην κλίμακα ποιότητας και διακρίθηκε με το ασημένιο μετάλλιο.

Αποτελεί κορυφαία διάκριση καθώς ο IWSC (International Wine & Spirit Competition) είναι ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος διαγωνισμός στον χώρο των ποτών διεθνώς, και η Gold Forest Vodka ξεχώρισε ανάμεσα σε 256 βότκες και συνολικά 3765 ποτά από όλες τις χώρες του κόσμου.
 
Η Gold Forest – Ultra Premium Vodka που παράγεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη, είναι ένα καινούριο brand από την Jeronymo Brothers Distillery με παρουσία σε όλη την Ελλάδα.
Δημιουργημένη αποκλειστικά από κορυφαίας ποιότητας σιτάρι, ενώ μαζί με το κρυστάλλινο νερό από τα βουνά της Κρήτης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της, αποτελούν μόνο την αρχή για την ποιοτική γεύση της.
 
Φιλτράρεται αργά μέσα από ενεργό άνθρακα, Σουγκίτη και Χρυσό 24Κ, ώστε να επιτευχθεί η ύψιστη ποιότητα και η μέγιστη καθαρότητα, ενώ στη συνέχεια αφήνεται να «αναπαυτεί».
Η πρωτοποριακή μέθοδος φιλτραρίσματος, αλλά και το εκλεκτό σιτάρι από το οποίο παράγεται, έχει ως αποτέλεσμα η Gold Forest να αποκτήσει την ξεχωριστή, εκλεπτυσμένη γεύση της  με τον μοναδικό Premium χαρακτήρα.  Το άρωμα της λεπτό και εξευγενισμένο, με διακριτικές νότες δημητριακών, ενώ η επίγευση της βελούδινη με απαλό και καθαρό φινίρισμα

Για να μάθετε περισσότερα για τα επιτεύγματα και τις διεθνείς αναγνωρίσεις των ελληνικών προϊόντων, επισκεφθείτε το e-agrotis.gr και διαβάστε τα πιο πρόσφατα άρθρα και ειδήσεις.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,149FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments