Monday, September 16, 2024
HomeΕλαιοκομίαΕξαιρετική Τιμή Πώλησης για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο στη Σπάρτη: Επιτυχία για...

Εξαιρετική Τιμή Πώλησης για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο στη Σπάρτη: Επιτυχία για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παλαιοπαναγιάς


Εξαιρετική Τιμή Πώλησης για το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο στη Σπάρτη

Στις 22 Μαΐου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαιοπαναγιάς στη Σπάρτη πέτυχε μια αξιοσημείωτη πώληση έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Συγκεκριμένα, πουλήθηκαν 20 τόνοι ελαιολάδου σε μεταποιητική – εξαγωγική μονάδα της Μεσσηνίας στην τιμή των 8,70 ευρώ ανά κιλό. Αυτή η τιμή αποτελεί μια από τις υψηλότερες στην αγορά, υποδεικνύοντας την άριστη ποιότητα του προϊόντος του Συνεταιρισμού.

Η επιτυχία αυτή όχι μόνο ενισχύει την οικονομική θέση των μελών του Συνεταιρισμού, αλλά αναδεικνύει επίσης τη δυναμική του ελληνικού ελαιολάδου στην παγκόσμια αγορά. Με απόθεμα περίπου 50 τόνων, οι παραγωγοί της περιοχής αναμένουν να συνεχίσουν με εξίσου ευνοϊκές τιμές και στις επόμενες πωλήσεις τους.

Η υψηλή τιμή πώλησης αντικατοπτρίζει την προσπάθεια των παραγωγών να διατηρήσουν υψηλά πρότυπα ποιότητας και να προωθήσουν το προϊόν τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαιοπαναγιάς συνεχίζει να προάγει την αξία του ελαιολάδου της Σπάρτης, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και αναδεικνύοντας την πολιτιστική και αγροτική κληρονομιά της περιοχής.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,107FansLike
1,276FollowersFollow

Recent Comments