Friday, September 20, 2024
Homeαγροτικά συμβόλαιαΥπογράφηκαν Συμβόλαια για τη Βιομηχανική Ντομάτα στην Ηλεία: Όλες οι Λεπτομέρειες

Υπογράφηκαν Συμβόλαια για τη Βιομηχανική Ντομάτα στην Ηλεία: Όλες οι Λεπτομέρειες


Τον περασμένο μήνα, η Ηλεία έζησε μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της γεωργίας με την υπογραφή συμβολαίων για τη βιομηχανική ντομάτα. Ο Χρήστος Βαλιανάτος, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού “ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ“, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση των συμφωνιών με τη βιομηχανία ντοματοπολτού Κύκνος.

Σύμφωνα με τη δήλωσή του, οι παραγωγοί μέλη του συνεταιρισμού θα καλλιεργήσουν 3.351 στρέμματα με βιομηχανική ντομάτα και θα παραδώσουν 30.429 τόνους πιστοποιημένης παραγωγής βάσει των απαιτήσεων του πρωτοκόλλου GLOBALGAP.

Η παράδοση των προϊόντων από τον Συνεταιρισμό στη βιομηχανία θα ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Οι τιμές παραγωγού για τη βιομηχανική ντομάτα παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο έτος, με τη βασική τιμή να ανέρχεται στα 132,10 ευρώ ανά τόνο και τη μέγιστη τιμή με μπόνους να φτάνει τα 141,43 ευρώ ανά τόνο.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την τοπική γεωργία και την οικονομία της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Με αυτές τις εξελίξεις, αναμένεται να διαμορφωθεί μια επιτυχημένη εσοδεία βιομηχανικής ντομάτας για το έτος 2024, συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments