Thursday, September 19, 2024
HomeαμπέλιαμπελουργειαΟ κομβικός ρόλος του αζώτου στην αρωματική έκφραση των κρασιών (VIDEO)

Ο κομβικός ρόλος του αζώτου στην αρωματική έκφραση των κρασιών (VIDEO)

 

Στο παρακάτω βίντεο, αναλύεται ο ρόλος του αφομοιώσιμου αζώτου (YAN) στην αρωματική σύνθεση των κυριότερων κατηγοριών αρωματικών ενώσεων κατά την αλκοολική ζύμωση και ερευνάται πιο είναι το βέλτιστο της τιμής του YAN, για την καλύτερη δυνατή αρωματική σύνθεση των οίνων.

 Ο Marco Li Calzi PhD είναι πρώην καθηγητής Οινολογίας και Επιστήμης των αισθήσεων στο Πανεπιστήμιο του Missouri (Κολομβία, ΗΠΑ) και στην Ecole d’Ingénieurs de PURPAN (Τουλούζη, Γαλλία). Είναι επίσης εκπαιδευτής, σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία Enolfactive.

Πηγή – oinologia.gr


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,149FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments