Tuesday, October 15, 2024
HomeαγρότεςΔΕΥΑ Πύργου: Ζητά χρηματοδότηση για νέες γεωτρήσεις

ΔΕΥΑ Πύργου: Ζητά χρηματοδότηση για νέες γεωτρήσεις

Πρόταση συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) προς το Υπουργείο Εσωτερικών κατατέθηκε η ΔΕΥΑ Πύργου  πλαίσιο του προγράμματος για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

«Τα αποθέματα νερού, λόγω και της κλιματικής κρίσης, έχουν μειωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος της εμφάνισης ιδιαίτερα σοβαρού προβλήματος σχετικά με την επάρκεια του νερού. Χρειαζόμαστε οικονομική ενίσχυση για να βελτιώσουμε τις υφιστάμενες υποδομές και για να μας  δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσουμε και σε νέες γεωτρήσεις για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου φαινομένου», δήλωσε η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου.

Πηγή: ertnews.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,296FansLike
1,333FollowersFollow

Recent Comments