Thursday, September 19, 2024
HomeειδήσειςΝέα πλατφόργμα υποβολής καταγγελιών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πώς λειτουργεί

Νέα πλατφόργμα υποβολής καταγγελιών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Πώς λειτουργεί

Οποιοσδήποτε πολίτης, ιδιώτης είτε εκπρόσωπος νομικού προσώπου μπορεί πλέον να υποβάλλει στην πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ ανώνυμη ή επώνυμη καταγγελία

Σε λειτουργία τέθηκε μια νέα εφαρμογή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, στην οποία μπορούν να υποβληθούν καταγγελίες για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Οργανισμού Πληρωμών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οποιοσδήποτε πολίτης, ιδιώτης είτε εκπρόσωπος νομικού προσώπου μπορεί πλέον να εισέρχεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://complaints.opekepe.gr και να υποβάλλει ανώνυμη ή επώνυμη καταγγελία, που μπορεί να αφορά σε Ιδιώτη ή Επιχείρηση, Υπάλληλο ή Υπηρεσία του Οργανισμού Πληρωμών.

Η διαδικασία είναι απλή και απαιτείται μόνο σύντομη συμπλήρωση συγκεκριμένων πεδίων προκειμένου η καταγγελία να είναι αξιοποιήσιμη. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα επισύναψης ηλεκτρονικών αρχείων προς απόδειξη των καταγγελθέντων.

Ο καταγγέλλων έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει καταγγελία και με άλλους τρόπους χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ταχυδρομείο κτλ

Με την είσοδο στην ψηφιακή εφαρμογή και ειδικότερα για  την υποβολή επώνυμων καταγγελιών, απαιτείται ταυτοποίηση των στοιχείων του καταγγέλλοντος μέσω του TAXISNET.

Παράλληλα, ο καταγγέλλων έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει καταγγελία και με άλλους τρόπους χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ταχυδρομείο κτλ.. Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, λόγω του σύγχρονου συστήματος και της άμεσης αρχειοθέτησης ενδεδειγμένος  και αποτελεσματικότερος τρόπος θεωρείται  από τον Οργανισμό η υποβολή καταγγελιών μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://complaints.opekepe.gr.

Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις και εξελίξεις στον αγροτικό τομέα στο e-agrotis.gr. Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία αγροτικά νέα και καινοτομίες που αλλάζουν το μέλλον της γεωργίας!



Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,149FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments