Friday, September 20, 2024
HomeειδήσειςΚατασχέσεις Κατοικιών Αγροτών και Κτηνοτρόφων: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Κατασχέσεις Κατοικιών Αγροτών και Κτηνοτρόφων: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Μετά τις εκλογές, οι κατασχέσεις κατοικιών αγροτών και κτηνοτρόφων έχουν ξεκινήσει λόγω χρεών στην Εφορία, δημιουργώντας ανησυχίες στον αγροτικό κόσμο.

Οι αγροκτηνοτροφικοί σύλλογοι οργανώνουν σύσκεψη για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους σε κοινό αγώνα. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάσταση και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την προστασία της περιουσίας σας.

Σύσκεψη οργάνωσης και συντονισμού οργανώνουν σήμερα Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας οι Αγροκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ολύμπου και Σαρανταπόρου.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν τα εξής: «Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι εκλογές και αμέσως η κυβέρνηση έβαλε σε εφαρμογή τους σχεδιασμούς που είχε από πριν για το ξεπουπούλιασμα των λαϊκών οικογενειών.

Μας πληροφορούν συνάδελφοι ότι δικαστικοί κλητήρες άρχισαν να επιδίδουν κατασχετήρια λογαριασμών μέχρι και κατοικιών για χρέη στην Εφορία.  Δε μας φτάνει η ακρίβεια και το υψηλό κόστος παραγωγής, τώρα έχουμε και το κυνήγι από το κράτος.

Ένα κράτος που είναι κουβαρντάδικο στις τράπεζες, αφού θεσμοθέτησε αναβαλλόμενο φόρο για αυτούς, ενώ εμάς μας παίρνει τα σπίτια.


Ένα πράγμα μας μένει, αυτό που ξέρουμε πως τους τρομάζει, ο οργανωμένος αγώνας. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους φορείς, από τον Δήμο, το Εργατικό Κέντρο, τον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς και άλλους συνδικαλιστικούς φορείς της Ελασσόνας, σε σημερινή σύσκεψη».

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments