Monday, October 14, 2024
HomeΕλαιοκομίαΤο πρώτο ελαιόλαδο σε Χάρτινη Φιάλη σε οικολογική συσκευασία

Το πρώτο ελαιόλαδο σε Χάρτινη Φιάλη σε οικολογική συσκευασία

Το «Aeons Exclusive» της Enia Foods, το πρώτο EVOO σε χάρτινη φιάλη, κέρδισε το βραβείο συσκευασίας της Sial 2024

To συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μοναδική καινοτομία καθώς είναι το πρώτο ελαιόλαδο παγκοσμίως που εμφιαλώνεται σε χάρτινη φιάλη, η οποία είναι κατασκευασμένη από 94% ανακυκλωμένο χαρτί και έχει 6 φορές μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από μία αντίστοιχη γυάλινη φιάλη. Επίσης, είναι πολύ ελαφριά, καθώς ζυγίζει μόλις 83 γρ.

Η Enia Foods, με έδρα τη Λάρισα παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται προϊόντα ελιάς (ελαιόλαδο, ελιές, κ.α.) και ξυδιού, με την εξαγωγική της δραστηριότητα να αποτελεί το 90% του συνολικού κύκλου εργασιών της. 

Πιστή στην αρχή της για προώθηση της βιωσιμότητας και με αφοσίωση για παραγωγή προϊόντων με υψηλή ποιότητα, η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει στους καταναλωτές παγκοσμίως προϊόντα με ξεχωριστή αξία.

Για περισσότερες Ειδήσεις και όλα τα αγροτικά νέα επισκεφθείτε το e-Agrotis.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,286FansLike
1,334FollowersFollow

Recent Comments