Monday, October 14, 2024
HomeειδήσειςΟ viral αγρότης δίνει συμβουλές για το πώς τρώγεται το σταφύλι -...

Ο viral αγρότης δίνει συμβουλές για το πώς τρώγεται το σταφύλι – «Ρώγα ρώγα μόνο οι ερωτευμένοι»

Ακολουθήστε τις συμβουλές του viral αγρότη και η κρεβατομουρμούρα είναι εγγυημένη…

Ο viral αγρότης επιστρέφει, αυτή τη φορά με συμβουλές για το πώς τρώγεται το σταφύλι, με σκοπό τη μέγιστη απόλαυση. Μόνο που οι συμβουλές είναι αμφιλεγόμενες και το πιθανότερο είναι πως αυτοί που θα τις ακολουθήσουν, την κρεβατομουρμούρα την έχουν στο… τσεπάκι! 

«Σταφύλι. Θα βγείτε τώρα κάτι ζουλάπια του πληκτρολογίου να πείτε: Σιγά ρε πολυξερίδη, ξέρεις κι από σταφύλι; Ναι ρε, ξέρω κι από σταφύλι, αλλά όχι πώς να το παράγω, ξέρω πώς να το τρώω. Όχι σαν κάποιους που πάτε και μου το τρώτε ρώγα ρώγα», λέει αρχικά στο βίντεο που έχει αναρτήσει στο Tik Tok ο viral αγρότης και συνεχίζει, δίνοντας μια νέα οπτική γι’ αυτούς που επιλέγουν να φάνε το σταφύλι τους, επιλέγοντας μία ρώγα τη φορά:

«Ρώγα ρώγα το σταφύλι, το τρώνε οι ερωτευμένοι. Αυτοί που είναι ερωτευμένοι δύο-τρεις-μήνες».

Όσο για τον ιδανικό τρόπο που τρώγεται το σταφύλι; Ο viral αγρότης εξηγεί: «Το σταφύλι τρώγεται ξάπλα, στο κρεβάτι. Απλώνεις την αρίδα σου στο κρεβάτι, το ψωμί το χωριάτικο στο χέρι, φέτα… Εδώ κοιτάξτε ζουλάπια να μαθαίνετε, εσείς που με βρίζετε. Τσαμπί τσαμπί, ψωμί, τυρί. Έτσι τρώγεται το σταφύλι. Είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, σαν απολλώνιος θεός, η γυναίκα δίπλα σαν την Κλεοπάτρα. Αυτό είναι ευτυχία της ζωής και αφήστε τα άλλα τα ρώγα ρώγα για τους ερωτευμένους. Για εμάς τους παντρεμένους πάνω στο κρεβάτι, να είναι στρωμένο το κρεβάτι όμως. Να πέσουν τα ψίχουλα πάνω, να μην μπορείς να κοιμηθείς, να σε τρώει το κορμί σου»

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,295FansLike
1,334FollowersFollow

Recent Comments