Friday, September 20, 2024
HomeαγρότεςΠότε ανοίγει η εφαρμογή των μεταβιβάσεων δικαιωμάτων 2024

Πότε ανοίγει η εφαρμογή των μεταβιβάσεων δικαιωμάτων 2024

Στην τελική ευθεία για το άνοιγμα της εφαρμογής που σχετίζεται με τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για το 2024 βρίσκονται στον οργανισμό πληρωμών.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Agronewsbomb ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται να καταστεί εφικτή ακόμα και από σήμερα η διαδικασία. Προϋπόθεση, να πάνε όλα καλά στο πλάνο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που προγραμματίζει την εκκίνηση ει δυνατόν από σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων ενίσχυσης για το έτος ενίσχυσης 2024 ορίζεται η 20/10/2024.

Η εμπρόθεσμη υποβολή της αίτησης μεταβίβασης για το 2024 απαιτεί τόσο η οριστικοποίηση της αίτησης μεταβίβασης από τον μεταβιβαστή όσο και η αποδοχή της από τον αποδέκτη να γίνουν ως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων, δηλαδή έως 20/10/2024.

Αιτήσεις μεταβίβασης, οι οποίες έχουν καταχωρηθεί στη διαδικτυακή εφαρμογή αλλά δεν έχουν οριστικοποιηθεί από τον μεταβιβαστή ή έχουν οριστικοποιηθεί από τον μεταβιβαστή αλλά δεν έχουν γίνει αποδεκτές από τον αποδέκτη (δηλαδή δεν έχουν υποβληθεί) ως την ως άνω καταληκτική ημερομηνία θεωρούνται ως μη υποβληθείσες στον ΟΠΕΚΕΠΕ για το έτος ενίσχυσης 2024.

Πηγή Agronewsbomb.gr

Για περισσότερες Ειδήσεις και όλα τα Αγροτικά Νέα επισκεφθείτε το e-Agrotis.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,147FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments