Thursday, September 19, 2024
HomeειδήσειςΒοσκός βρήκε ανθρώπινο σκελετό σε χωράφι

Βοσκός βρήκε ανθρώπινο σκελετό σε χωράφι

Με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπος ένας βοσκός στο Λασίθι, ο οποίος βρήκε μέσα σε χωράφι σε δύσβατη περιοχή έναν ανθρώπινο σκελετό.

Ειδικότερα, τμήμα ανθρώπινου σκελετού με ρουχισμό βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή στην Ανατολή Ιεράπετρας. Μέσα σε τσέπη, μάλιστα, των υπολειμμάτων των ρούχων που βρέθηκαν υπήρχε μία αστυνομική ταυτότητα.

Τα στοιχεία της ταυτότητας παραπέμπουν σε έναν Βούλγαρο, που εργαζόταν στην περιοχή πριν από χρόνια και είχαν χαθεί τα ίχνη του από το 2012. Ο τότε συγκάτοικος του Βούλγαρου είχε μάλιστα δηλώσει την εξαφάνισή του, ενώ τον αναζητούσαν και συγγενείς του.

Τόσα χρόνια μετά τα ίχνη του Βούλγαρου, που είναι γεννηθείς το 1967, δεν είχαν βρεθεί, μέχρι που εντοπίστηκε αυτό το τμήμα του σκελετού το οποίο φέρεται να ανήκει στον άτυχο αγνοούμενο εργάτη. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που μένει να αποδειχτεί με απόλυτη βεβαιότητα μετά τη διενέργεια DNA, που αναμένεται να γίνει.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση, αναμένοντας ταυτόχρονα τα ιατροδικαστικά πορίσματα.

daynight.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,142FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments