Friday, September 20, 2024
HomeαγρότεςMAXUS eTerro 9: Έφοδος των Κινέζων και στα «αγροτικά»

MAXUS eTerro 9: Έφοδος των Κινέζων και στα «αγροτικά»

Ένα ακόμα εντυπωσιακό ηλεκτρικό μοντέλο από την Κίνα έρχεται στην Ευρώπη, ανεβάζοντας την «θερμοκρασία» και στα pickup οχήματα.

Το Maxus eTerron 9, ένα ηλεκτρικό pickup της εταιρείας MAXUS που ανήκει στη SAIC, έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση IAA του Ανόβερου και σηματοδοτεί την είσοδο ενός ηλεκτρικού pickup 4×4 στην ευρωπαϊκή αγορά. Με πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Ford Ranger και όντας λίγο μεγαλύτερο από αυτό και το Toyota Hilux, το eTerron 9 διαθέτει σύστημα τετρακίνησης διπλού κινητήρα 442 ίππων και προσφέρει αυτονομία WLTP 430 χλμ.

Ο σχεδιασμός του διαθέτει μια πλήρως κλειστή μάσκα με κάθετους προβολείς και ένα μπροστινό πορτμπαγκάζ, που προσφέρει 236 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Το «αγροτικό» διαθέτει επίσης μια μεσαία πόρτα που μεγαλώνει την καρότσα για αντικείμενα μήκους έως 2,4 μέτρα.

Το eTerron 9 έχει μήκος 5,5 μέτρα, καθιστώντας το μακρύτερο από τους ανταγωνιστές του.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με δίχρωμο δέρμα, οθόνες πολυμέσων και χαρακτηριστικά πολυτέλειας, όπως ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού οκτώ κατευθύνσεων με εξαερισμό και μασάζ, καθώς και αναδιπλούμενα μπροστινά καθίσματα για ύπνο.

Το eTerron 9 τροφοδοτείται από μια μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου 102 kWh, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης (20% έως 80% σε 40 λεπτά) και λειτουργία Vehicle-to-Load.

Μπορεί να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα, να ρυμουλκήσει έως και 3.500 κιλά, όμως το ωφέλιμο φορτίο είναι χαμηλό, στα 620 κιλά.

Το pickup διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος αερανάρτηση και πολλαπλές λειτουργίες οδήγησης. Οι πωλήσεις στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Πηγή newsauto.gr

Για περισσότερες Ειδήσεις και όλα τα Αγροτικά Νέα Επισκεφθείτε το e-Agrotis.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments