Sunday, September 29, 2024
HomeΔενδροκαλλιεργειαΣημαντικά προβλήματα στη διάθεση των ροδάκινων

Σημαντικά προβλήματα στη διάθεση των ροδάκινων

Σημαντικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Αμυνταίου με τη διάθεση των ροδάκινων στους εμπόρους, καθώς τα προϊόντα τους το προηγούμενο διάστημα είχαν πληγεί από τις χαλαζοπτώσεις, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν σε κάποια σημεία και να μην τα αγοράζουν οι έμποροί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, Διαμάντω Κρητικού. 

Επεσήμανε δε, ότι «για άλλη μια χρονιά οι καιρικές συνθήκες ήταν καταστροφικές για τις καλλιέργειες του ροδάκινου, κάνοντας όλους εμάς τους παραγωγούς που ασχολούμαστε με τα ροδάκινα να βλέπω τους κόπους μας να πηγαίνουν χαμένοι και τα έσοδα να μην υπάρχουν ενώ τα έξοδα τρέχουν».

Πηγή: ertnews

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,193FansLike
1,307FollowersFollow

Recent Comments