Friday, September 20, 2024
HomeαγρότεςΑπονιτροποίηση: Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων

Απονιτροποίηση: Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων

Η διαδικασία της απονιτροποίησης, ένα κρίσιμο βήμα για τη βελτίωση της ποιότητας των εδαφών και την προστασία του περιβάλλοντος, έφτασε σε μια σημαντική φάση με την ανάρτηση των οριστικών πινάκων αποτελεσμάτων. Οι αγρότες που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία μπορούν τώρα να δουν αν έχουν επιλεγεί και να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Κλιματικής Αλλαγής του ΥΠΑΑΤ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η τελική αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο των Προσκλήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στη Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022.

Τα αποτελέσματα της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της Δράσης και οι υποψήφιοι της Δράσης θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Η οριστική κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό κάθε Πρόσκλησης.

Στο πλαίσιο της 4ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις Α και Β εντάσσονται 7.232 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 72.930,42 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης  43.758.456 €.

Στο πλαίσιο της 5ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τη δέσμευση Γ εντάσσονται 20 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 96,54 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης  43.674,54 €. 

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments