Monday, September 16, 2024
HomeαγρότεςΚλιμάκιο του ΕΛΓΑ Επισκέφθηκε τα Χαλαζόπληκτα της Αγιάς: Αποτίμηση Ζημιών

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ Επισκέφθηκε τα Χαλαζόπληκτα της Αγιάς: Αποτίμηση Ζημιών

Την περιοχή της Αγίας επισκέφθηκε μικτό κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΛΓΑ μετά τις ισχυρές χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημ. Τσέτσιλας, η προϊσταμένη της ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας κα Ε. Πορίχη, ο γεωπόνος κ. Β. Σπανός, ο προϊστάμενος στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Λάρισας κ. Σπ.  Σπυρόπουλος, οι γεωπόνοι Κ. Καραμπάτσας και Μ.

Τέλος, παρουσία του αντιδημάρχου Αγιάς κ. Αλέξανδρου Γκαρανέ και παραγωγών της περιοχής διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της ζημιάς, η οποία εντοπίζεται κυρίως στις δενδροκαλλιέργειες της περιοχής, όπως μήλα, αχλάδια και νεκταρίνια.

Όπως ανέφεραν στελέχη του ασφαλιστικού οργανισμού η διαδικασία αναμένεται να κινηθοεί άμεσα ώστε το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσουν οι δηλώσεις των παραγωγών αλλά και οι εκτιμήσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αποζημιώσεις και άλλες αγροτικές ειδήσεις, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το e-agrotis.gr και να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα θέματα που αφορούν την αγροτική παραγωγή.


Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,107FansLike
1,276FollowersFollow

Recent Comments