Monday, September 16, 2024
HomeαγρότεςΑπότιστα τα χωράφια στο Φανάρι με το δίκτυο ύδρευσης του Οργανισμού ΤΟΕΒ...

Απότιστα τα χωράφια στο Φανάρι με το δίκτυο ύδρευσης του Οργανισμού ΤΟΕΒ να παρουσιάζει σοβαρές δυσλειτουργίες

Το δίκτυο ύδρευσης του Οργανισμού ΤΟΕΒ Πρέβεζας, που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνο για την άρδευση των αγροτικών εκτάσεων, παρουσιάζει σοβαρές δυσλειτουργίες εδώ και αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα, στο χωριό Κορονούπολο Πρέβεζας, οι αγρότες έχουν φτάσει σε σημείο απόγνωσης καθώς τα χωράφια τους παραμένουν απότιστα και οι καλλιέργειές τους κινδυνεύουν να καταστραφούν.

Όπως καταγγέλλουν οι αγρότες στο kanalakinews.gr παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τους προς τον Οργανισμό ΤΟΕΒ και τις διαβεβαιώσεις για άμεση επίλυση του προβλήματος, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη εδώ και 7 μέρες. Οι αγρότες βλέπουν τις προσπάθειες και τις επενδύσεις τους να πηγαίνουν χαμένες, καθώς η έλλειψη νερού καθιστά αδύνατη την καλλιέργεια των χωραφιών τους.

Η κατάσταση αυτή έχει σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

Οι αγρότες, οι οποίοι βασίζονται στην παραγωγή τους για να ζήσουν τις οικογένειές τους, αντιμετωπίζουν πλέον τον κίνδυνο της οικονομικής καταστροφής.

Δεν είναι δυνατόν, σε μια εποχή που η τεχνολογία και οι υποδομές θα έπρεπε να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη παροχή νερού, οι αγρότες να βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη θέση. Θα πρέπει να βρεθεί άμεση και αποτελεσματική δράση για την επίλυση του προβλήματος, ώστε οι καλλιέργειες να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και οι αγρότες να μπορούν να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με τις προκλήσεις και τις λύσεις στην αγροτική ύδρευση και παραγωγή, επισκεφθείτε το e-agrotis.gr.
Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,107FansLike
1,276FollowersFollow

Recent Comments