Monday, September 16, 2024
HomeαγρότεςΧωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία για πλήρες άνοιγμα ΟΣΔΕ ο Τσιάρας

Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία για πλήρες άνοιγμα ΟΣΔΕ ο Τσιάρας

Ο Τσιάρας δηλώνει ότι δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πλήρες άνοιγμα του ΟΣΔΕ

Προκαλώντας ανησυχία στους αγρότες. Η καθυστέρηση αυτή επηρεάζει σημαντικά τις διαδικασίες υποβολής δηλώσεων και τις επιδοτήσεις, με τους παραγωγούς να ζητούν άμεσες λύσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία σχετικά με το πλήρες άνοιγμα του ΟΣΔΕ, απάντησε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Τσιάρας.

Σε ό, τι αφορά το σύστημα υποδοχής των δηλώσεων ΟΣΔΕ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισημαίνει ότι παρόλο που το σύστημα είναι ανοικτό από την 1η Απριλίου, τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα λυθούν εντός του επόμενου διαστήματος.

Ερώτηση : Αγρότες και ΚΥΔ παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις ΟΣΔΕ. Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα και για τα ΚΥΔ, μιας και κατά γενική ομολογία, μέσω ΚΥΔ υποβάλλεται η πλειοψηφία των δηλώσεων ΟΣΔΕ;

Απάντηση : Οι ιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις δηλώσεις τους από την 1η Απριλίου. Σε ό,τι αφορά σε τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα, είμαστε βέβαιοι ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα έχουν πλήρως αντιμετωπισθεί για να οδηγηθούμε χωρίς προσκόμματα και προβλήματα στις πληρωμές του φθινοπώρου.

  • Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το e-agrotis.gr για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με αγροτικά θέματα και τις επιδοτήσεις.
Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,107FansLike
1,276FollowersFollow

Recent Comments