Thursday, September 19, 2024
HomeαγρότεςΟ viral αγρότης ξαναχτυπά: Καρπούζια που ποτίζονται με ακατάλληλα νερά φτάνουν στο...

Ο viral αγρότης ξαναχτυπά: Καρπούζια που ποτίζονται με ακατάλληλα νερά φτάνουν στο πιάτο μας

Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο TikTok, ο viral αγρότης, γνωστός και ως «ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ», θέλησε να «ανοίξει» τα μάτια στους λάτρεις του καρπουζιού – και όχι μόνο- δείχνοντας με πλάνα σε τι συνθήκες καλλιεργείται το κατ’ εξοχην φρούτο του καλοκαιριού, προτού φτάσει στα χέρια των καταναλωτών.

Εμφανώς θυμωμένος με όσους τον κατηγορούν ότι όσα λέει δεν στέκουν και ότι πρόκειται για ανακρίβειες, ο αγρότης του TikTok, δείχνει εικόνες από λιμνάζοντα νερά, με τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο, ορισμένοι παραγωγοί ποτίζουν τα καρπούζια τους, αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών.


«Νευριάζω με κάποιους από εσάς που έρχεστε ακόμη και τώρα που είμαι στο χωριό και με ζαλίζετε ότι λέω ψέματα για τα φυτοφάρμακα. Εδώ υπάρχουν καρπουζάδες που ποτίζουν τα καρπούζια τους από το λαγκάδι. Μέσα σε αυτό το λαγκάδι πετάνε ψοφίμια, πρόβατα, αρνιά, σκυλιά, γατιά. Είναι δύο τρεις που το κάνουν. Και να σκεφτείτε ότι το καρπούζι είναι 90% νερό. Και μετά μου λέτε εσείς ότι υπάρχει έλεγχος.

Τι να συζητήσουμε δηλαδή τώρα; Μην μου πουλάτε λοιπόν τρέλα γιατί μετά θα πρέπει να μιλήσουμε με ονόματα και δεν θέλω. Να είμαστε τίμιοι και δίκαιοι, όπως φέτος. Τα καρπούζια είχαν μελίγκρα, καταργήθηκε λοιπόν ένα φάρμακο που ήταν θανατηφόρο πέρσι, να ζήσει λίγο παραπάνω ο κόσμος»


Παράλληλα ο αγρότης δείχνοντας πλάνα από τα λιμνάζοντα και βαλτώδη νερά σημειώνει « Ορίστε το λαγκάδι, για να δείτε με τι νερό ποτίζουν οι άνθρωποι, δείτε ένα φουσκωμένο πρόβατο στο βάθος.

Πείτε μου λοιπόν ο έλεγχος πότε γίνεται, όταν τα φορτώνουμε στο φορτηγό για να τα στείλουμε στην Αθήνα;» διερωτήθηκε ο ίδιος στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Κλείνοντας το βίντεο, ο viral αγρότης απευθυνόμενος σε όσους τον κατηγορούν ότι συκοφαντεί τους συναδέλφους του και ότι δυσφημίζει τον κλάδο του είπε «Για όλους εσάς, ένα πράγμα θα πω μόνο… έχει ο καιρός γυρίσματα».

@akouseme1

Η Αλήθεια για το νερό που ποτίζουν κάποιοι για τα καρπούζια που τρώμε!!!#akouseme #fyp #fy

♬ πρωτότυπος ήχος – akouseme1


Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο «πλημμύρισε» από σχόλια χρηστών, οι οποίοι έσπευσαν να τον επαινέσουν για την ειλικρίνεια του.

Πηγή www.flash.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,149FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments