Monday, September 16, 2024
HomeαγρότεςΟ ΠΣΑΦ ετοιμάζει πρωτοβουλία για τους επιλαχόντες του "Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι"

Ο ΠΣΑΦ ετοιμάζει πρωτοβουλία για τους επιλαχόντες του “Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι”


A-

Ο ΠΣΑΦ ετοιμάζει μια πρωτοβουλία που κινείται προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης, που θα δώσει την δυνατότητα σε περισσότερους αγρότες να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι.

Προς την κατεύθυνση αυτή, σε λίγες ημέρες θα συλλέξει τα στοιχεία των Μελών που εμπίπτουν στην κατηγορία των επιλαχόντων.

Όπως αναφέρει σχετικά:

Ήδη, από την Kiwi υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τα επιλέξιμα Μέλη που υπέβαλαν αίτημα μέσα από αυτή την συνεργασία και δρομολογείται η σύνταξη του φακέλου.

Οι προθεσμίες υποβολής φακέλου στον ΔΕΔΔΗΕ -κατά την κρίση μας- δεν θα λάβουν παρατάσεις, αφού υπάρχουν αρκετοί επιλαχόντες ώστε να καλύψουν τους “αργοπορημένους”.
Απαιτείται γύρω στο δεκαήμερο για να συλλεχθούν τα απαραίτητα έγγραφα και ένα δίμηνο για την υποβολή φακέλου στον ΔΕΔΔΗΕ. Αυτή η προθεσμία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και αναμένεται σχετική υπουργική απόφαση.

Η τύχη των επιλαχόντων εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες και ο Σύνδεσμος ετοιμάζει μια πρωτοβουλία που κινείται προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης, που θα δώσει την δυνατότητα σε περισσότερους αγρότες να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα.

Γι αυτό, σε λίγες ημέρες θα συλλέξουμε τα στοιχεία των Μελών που εμπίπτουν στην κατηγορία των επιλαχόντων, ώστε να έχουμε μια απ’ ευθείας επικοινωνία.

Πηγή energypress.gr

Ioannis Chatziarapis
Ioannis Chatziarapishttp://e-agrotis.gr
Καλώς ήρθατε στο e-agrotis.gr! Ονομάζομαι Ιωάννης Χατζηαράπης και, παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος, η αγάπη μου για την ενημέρωση και την υποστήριξη των αγροτών με ώθησε να δημιουργήσω αυτό το site. Το e-agrotis.gr είναι ένα ενημερωτικό portal αφιερωμένο στη διάδοση ειδήσεων, συμβουλών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους αγρότες να μένουν ενημερωμένοι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το site και ελπίζω να βρείτε το περιεχόμενο χρήσιμο και ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,107FansLike
1,276FollowersFollow

Recent Comments