Friday, September 20, 2024
Homeδιάφορα αγροτικάΚολιός Α.Ε: Η Τέλεια Αρμονία Παραδοσιακής Γεύσης και Σύγχρονης Τεχνογνωσίας

Κολιός Α.Ε: Η Τέλεια Αρμονία Παραδοσιακής Γεύσης και Σύγχρονης Τεχνογνωσίας


 

Μοναδικό μέλημα της εταιρίας ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε είναι η δημιουργία μιας ποικιλίας από κορυφαία προϊόντα με άριστες πρώτες ύλες.

Παράδοση στην ποιότητα από το 1948

Από το 1948 που έχει ξεκινήσει η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος, έχουν αλλάξει πολλά γύρω μας. Αυτό που σίγουρα δεν έχει αλλάξει είναι η επιμονή της εταιρείας στις άριστες πρώτες ύλες και στις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής που χρησιμοποιεί, για να δημιουργήσει τα αγνά, ελληνικά παραδοσιακά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα που αξίζουν μια θέση στο τραπέζι, αλλά και τη διατροφή μας. Σήμερα η εταιρεία αποτελεί μία από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη και κατέχει στην Ελλάδα εξέχουσα θέση στην παραγωγή τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.


Υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην καρδιά της Μακεδονίας

Στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, βρίσκεται το εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ με επιφάνεια που καλύπτει 48.000 τ.μ. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, γίνεται επεξεργασία του ολόφρεσκου πρόβειου, γίδινου και αγελαδινού γάλακτος, το οποίο συλλέγει η εταιρεία καθημερινά από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες της Μακεδονίας και άλλων περιοχών της Ελλάδας.


 

Άριστη πρώτη ύλη και προηγμένες διαδικασίες παραγωγής

Η άριστη πρώτη ύλη, οι αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και οι αυστηροί έλεγχοι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων ΚΟΛΙΟΣ. Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και αυτοελέγχου που εφαρμόζει η εταιρεία είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα: ISO 22000, ISO 9001, BRC, IFS, ενώ τα προϊόντα της κατέχουν και πιστοποιήσεις Π.Ο.Π. (Agrocert), Organic (Bio Hellas).

H ΚΟΛΙΟΣ έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον έλεγχο βέλτιστης πρακτικής SMETA 4-πυλώνων βάσει του κώδικα της Πρωτοβουλίας ∆εοντολογικού Εµπορίου (ΕΠ∆) µαζί µε τους κανονισμούς και την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. Ο έλεγχος των 4 πυλώνων περιλαμβάνει πρότυπα για τις εργασιακές συνθήκες, για την υγεία και την ασφάλεια, για την επιχειρηματική ακεραιότητα και για το περιβάλλον.

 


Προσήλωση στην ποιότητα και διεθνείς βραβεύσεις

Η προσήλωση της ΚΟΛΙΟΣ στην ποιότητα έχει επιβραβευθεί με την κατάκτηση σειράς διεθνών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων. Τα προϊόντα της έχουν τιμηθεί συνολικά με πάνω από 60 βραβεία ποιότητας και γεύσης ενώ τα γιαούρτια της ΚΟΛΙΟΣ έχουν βραβευθεί επί σειρά ετών με την ανώτερη βαθμολογία Γεύσης & Ποιότητας και από τον διεθνή οργανισμό “iTQi” στις Βρυξέλλες. Τη μεγαλύτερη επιβράβευση όμως για την ΚΟΛΙΟΣ αποτελεί η καθημερινή προτίμηση των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό που γνωρίζουν και εμπιστεύονται τη σταθερή, εγγυημένη ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της.

 

Δημιουργία κορυφαίων προϊόντων και ξεχωριστών στιγμών

Η ΚΟΛΙΟΣ φτιάχνει κάτι περισσότερο από κορυφαία γαλακτοκομικά προϊόντα, γιατί είναι πάντα εκεί, στις καθημερινές στιγμές των καταναλωτών που προτιμούν και γεύονται τα προϊόντα της και προσφέρει απλόχερα όλο το μεράκι, την αυθεντία και την παράδοση που εμπεριέχονται στη φιλοσοφία της εταιρείας και των ανθρώπων της. Με αυτές τις στιγμές είναι γεμάτη κι η επικοινωνιακή υπόσχεση της εταιρείας με βασικό μήνυμα «Γεύσου την κάθε στιγμή». Αυτές που όλοι έχουμε ζήσει, μόνοι ή με τους αγαπημένους μας, που μας γεμίζουν με χαρά και αξέχαστες αναμνήσεις.

 

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε στιγμή και για όλες τις προτιμήσεις

Κύρια προϊόντα της ΚΟΛΙΟΣ είναι η Φέτα Π.Ο.Π. και τα λευκά τυριά, όπως το Κατσικίσιο και το Σπιτικό, τα σκληρά και ημίσκληρα τυριά, όπως το Κασέρι Π.Ο.Π. και Tο Παραδοσιακό ΚΟΛΙΟΣ, το οποίο παράγει η εταιρεία από το 1948. Στη γκάμα της, επίσης περιλαμβάνονται η βιολογική Φέτα Π.Ο.Π., τυριά Light, είδη διατροφής με φυτικά λιπαρά και vegan νηστίσιμα προϊόντα, καθώς και φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το στραγγιστό γιαούρτι, βιολογικό στραγγιστό γιαούρτι και γιαούρτι με φρούτα και μέλι. Όλα έτοιμα να κατακτήσουν απολαυστικά, ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και να προσφέρουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά σε κάθε οργανισμό, αλλά και να δώσουν τη γευστική αφορμή για ξεχωριστές, αξέχαστες στιγμές. Τα προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ διατίθενται σε πρακτικές και ελκυστικές συσκευασίες και απευθύνονται τόσο στον τελικό καταναλωτή, όσο και στον επαγγελματικό τομέα και τη μαζική εστίαση.

 

Πανελλαδική διανομή και εξαγωγές

Οι «στιγμές» με προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ συμβαίνουν παντού και πάντα, γιατί τα προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ διανέμονται μέσα από το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής και τον στόλο φορτηγών-ψυγείων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης στους εμπορικούς πελάτες της. Παράλληλα η ΚΟΛΙΟΣ έχοντας έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, αναβαθμίζει την εθνική εξωστρέφεια. Συμμετέχει δυναμικά στην προώθηση και την καταξίωση των ελληνικών τυριών και γιαουρτιών παγκόσμια.

 

Διαρκής εξέλιξη

Στοχεύοντας στη διαρκή εξέλιξή της, η ΚΟΛΙΟΣ επενδύει σταθερά σε νέες τεχνολογίες και στη δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού της. Συνδυάζοντας παράδοση και τεχνογνωσία πράττει τα μέγιστα, ώστε να προσφέρει εκπληκτικά γαλακτοκομικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments