Thursday, September 19, 2024
HomeπληρωμέςΜέσα στον Ιανουάριο αρχίζει η εξόφληση ΟΠΕΚΕΠΕ για παλιές εκκρεμότητες

Μέσα στον Ιανουάριο αρχίζει η εξόφληση ΟΠΕΚΕΠΕ για παλιές εκκρεμότητες


 

Από τον Ιανουάριο του 2023 θα ξεκινήσει σταδιακά η καταβολή παλαιότερων αποζημιώσεων, με τις πρώτες πιστώσεις να αφορούν το 2014, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδράκος τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας.

Αναλυτικότερα, μέσω ανακοίνωσής του, ο  Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης ενημερώνει τους ενδιαφερομένους σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ Ευάγγελο Σημανδράκο, και αφορούσε την καταβολή παλαιότερων αποζημιώσεων σε αγρότες

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος διαβεβαίωσε τον βουλευτή πως η καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους θα αρχίσει από τον Ιανουάριο του 2023 και θα αφορά το έτος 2014. Στην συνέχεια, θα αποζημιωθούν οι δικαιούχοι των επόμενων ετών. Σκοπός του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να καταβληθούν οι αποζημιώσεις που αφορούν τα έτη 2014-2021.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Δεν ξεχνάμε κανέναν. Είμαστε εδώ και για να διορθώσουμε καταστάσεις που παραλάβαμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για τις διαβεβαιώσεις και τις προσπάθειές του».

Πηγή www.agronews.gr

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,149FansLike
1,287FollowersFollow

Recent Comments