Friday, September 20, 2024
HomeΑγροτικα μηχανηματαΑφιερωμένα στις ειδικές εφαρμογές τα ανανεωμένα Valpadana της σειράς 3000 F

Αφιερωμένα στις ειδικές εφαρμογές τα ανανεωμένα Valpadana της σειράς 3000 F


 

Οι συμπαγείς διαστάσεις με μεταξόνιο 1950 χιλιοστά, η ελάχιστη απόσταση από το έδαφος στα 186 χιλιοστά, το μικρό εξωτερικό πλάτος και το βάρος των 2200 κιλών είναι αριθμοί που σίγουρα συμβάλλουν στην ευελιξία των ανανεωμένων 3000 F της Valpadana, της «ειδικής» μάρκας του ομίλου Argo Tractors.

Κινητήρες 68 και 75 ίππων

Δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα από την εταιρεία, τροφοδοτούνται από τετρακύλινδρους κινητήρες Kohler τελευταίας γενιάς και 2,5 λίτρων, ικανά να αποδώσουν 68 και 75 ίππους, με γενναιόδωρα αποθέματα ροπής 45% και 32% αντίστοιχα. Η συμμόρφωση με τα πρότυπα Stage V είναι εγγυημένη από την παρουσία ενός συστήματος αναγέννησης εκπομπών καυσαερίων DOC + DPF εγκατεστημένο πλευρικά, προς όφελος της ορατότητας.


Η διαχείριση των στροφών κινητήρα διασφαλίζεται από το κουμπί Engine Memo Switch, το οποίο έχουμε δει στα ομόσταβλα Landini και επιτρέπει την καταχώριση και ανάκληση των ρυθμίσεων του κινητήρα κατά την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών δραστηριοτήτων, ενώ η λειτουργική αυτονομία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εξασφαλίζεται από το ρεζερβουάρ των 50 λίτρων.



Το κιβώτιο λειτουργεί μέσω μηχανικού μοχλού όπισθεν με έλεγχο στο τιμόνι και προσφέρει, με creeper, 16 ταχύτητες εμπρός και 16 όπισθεν σε εύρος ταχύτητας από 0,4 έως 40 χιλιόμετρα την ώρα. Ένα από τα προνόμια του 3000 F είναι η δυνατότητα εγκατάστασης της καμπίνας Low Profile, η οποία έχει δομή μονού αμαξώματος πλάτους 1,16 μέτρων στη βάση, το οποίο μειώνεται στα 0,86 μέτρα στο επίπεδο της οροφής, για ένα «ελάχιστο συνολικό ύψος από το έδαφος 1,87 μέτρα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αυτή η έκδοση της καμπίνας εγγυάται μέγιστη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, μέγιστο σεβασμό στο φύλλωμα σε καλλιέργειες με χαμηλό θόλο και ταυτόχρονα υψηλό επίπεδο άνεσης για τον χειριστή. Να αναφερουμε, τέλος, πως ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει και νέα καμπίνα Standard, για πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης, εύκολη πρόσβαση στην καμπίνα και παροχή όλων των τεχνολογικών λύσεων που προέρχονται από τις ανώτερες σειρές, όλα σε πλάτος μόλις 1.000 χιλιοστών.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

11,148FansLike
1,288FollowersFollow

Recent Comments